Krajiny

Zobraziť všetky »

Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Ekvádor, Galapágy a Machu Picchu

Na Machu Picchu sme každý rok a vždy nás rovnako uchváti. Obmedzený počet návštev, jednosmerný chara /uploads/usr/10898/ekvador/brochure-nono-paisaje-foto.jpg S BUBO ste v každom náročnom regióne ako doma. Tento krát sa vyberieme do Ekvádora, na Galapágy a zd S BUBO robíte viac pre náš svet. Na programe spolupracujeme s partnermi a vytvorili sme pre Vás cest Príroda, do ktorej prídeme je neuveriteľne bujná, zelená a svieža. Kam môžeme, pôjdeme pešo. Foto: L Na úvod našej čistej cesty nazrieme do hlavného mesta Ekvádora. Quito - krásne historické mesto na ú Celodenná prehliadka jedného z najpokojnejších juhoamerických miest. Námestie nezávislosti, katedrál Koľký krát prekračujete rovník ? Sme radi, že sme s Vami pri tom a to priamo v krajine s príznačným Mitad del Mundo – stred sveta. Áno, stojíte priamo na rovníku! Foto: Peter Droba - BUBO V absolútnom pokoji andskej prírody v znesiteľnej nadmorskej výške 2800-2900 m n.m.  foto: Lorena Ta Za kolibríkmi v zelenej záhrade Ánd. Foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Príjemná ekvádorská večera u našej miestnej partnerky Loreny. Foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Ekvádor je pastva pre oči. Kto miluje zvieratá, bude taktiež veľmi nadšený. foto: Lorena Tapia de Mo Náš ranný budíček. foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Kolibríky vo veľmi vysokej nadmorskej výške opeľujú tak, že nekmitajú krídlami, ale pristanú na kvet Odlietame tisíc km ďaleko do Pacifiku. Špeciálny letiskový check in a bezpečnosť. Galapágy - ostrovy Náš pobyt v raji.  Vzdialenosť, ktorú iné živočíchy nevedeli prekonať a preto Galapágy ostali takým Zvláštne vtáky, ktoré máme v BUBO radi- volajú sa Booby (čítaj Bubi). Po slovensky Sula modronohá. f Dôkladne si vysvetľujeme ich život, správanie a hniezdenie. foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Chceme vidieť uškatce, loviace pelikány a potom skočiť na pláž. Hodinová prechádzka po najkrajšej pl Sme na rovníku a Vy tu bežne viete plávať s tuleňmi. Ostrovy sú tmavé - vulkanického pôvodu. foto: Ľ Bielučký piesok a modré more..no čo je absolútne unikátne, tak v mori môžete vidieť plávať jaštery – Záujemcovia o šnorchlovanie či potápanie hláste sa. Foto: Lorena Tapia - BUBO Neskutočná fauna, ako ju videl Darwin. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Okolo nás je zrazu zeleň a my dávame pozor, aby sme nezrazili korytnačku obrovskú – na tomto ostrove Kde žila najslávnejšia korytnačka sveta Osamelý George? Naozaj mal 150 rokov?
Foto: Peter Droba - BU Kto sú jej najväčší nepriatelia? foto: Lorena Tapia de Morillo - BUBO Selfie a post na Instagram s najväčšími korytnačkami sveta. Foto: Ľuboš Fellner- BUBO Keď Charles Darwin uvidel plávajúce leguány a všimol si rozdiel oproti suchozemským - napríklad, že Koľko živočíchov sa nám ukáže? Príroda je nevyspytateľná a prekvapivá. foto: Lorena Tapia de Morillo Keď si Charles Darwin všimol, že morské iguany majú silné pazúry prispôsobené tomu, aby sa vedeli za Rudo rozmýšľa o živote, podobne ako kedysi Charles. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Náš ekvádorský kamarát. Uvidíme ich. Foto: archív  - BUBO Galapágy vám vyrazia dych v každom veku. Jedno z najunikátnejších miest na svete, kde spoznávať ríšu “Neprežijú tí najväčší a najsilnejší, ale tí, ktorí sa čo najlepšie dokážu prispôsobiť”
foto: Ľuboš Galapágy regulujú počet turistov kvôli ochrane životného prostredia. My máme vstupenky vopred zabezp Aké pivko sa popíja v Ekvádore? Musíme jedno stihnúť, kým prejdeme do ďalšej krajiny. Foto: Peter Dr Peruánska gastronómia patrí medzi svetovú topku! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO A zoznámime sa s miestnymi. Čo robia, čím sa živia a čo ich dnes trápi? Foto: Ľubor Kučera - BUBO Nakúpime si tie najfarebnejšie suveníry. Pestrofarebné deky, pončá, čapice, šiltovky...Každý vie, že Takto vyzerajú recepcie špičkových hotelov v Peru. Stále váhate? Foto: JW Marriott Cuzco Na raňajky sa podávajú zdravé domáce potraviny a na každé jedno ráno sa budete doslova tešiť. Foto: Tento hotel je dôkazom, že aj história sa dá zakomponovať do novučičkého hotela. Foto: JW Marriott C Vaša privátna izba v luxusnom hoteli v Cuzco. Zaspíte hlbokým spánkom v mäkkých perinách. Machu Picc Peruánci vedia ako pohostiť návštevníka. Zlepšite si ubytovací štandard na konci zájazdu a cíťte sa Cestou sa stretávame aj s domácimi a pri výhľadoch na Andy sa tají dych. Foto: Ľubor Kučera - BUBO Lamy, alpacy aj vikune. Naučíme Vás všetky rozdiely. Foto: Zuzana Hábeková - BUBO Tieto krásne tvory určite uvidíme. Kto uloví najlepšiu fotku? Vedeli ste, že pľujú? Foto: Ľubor Kuče Odkaz Inkov tu ešte žije. Koloniálna architektúra v srdci ríše Inkov. Na Machu Picchu sa dopravíme vlakom. Táto spoločnosť sa podieľa na podpore lokálnej komunity, odváža Nádherné obrazy, ktoré Peru ponúka každému. Foto: Rommy Yeogusuku - Setours BUBO A sme tu. Tento výhľad sa nedá zabudnúť a my sa ho nikdy nevieme nabažiť. Foto: Ľubor Kučera - BUBO Hiram Bingham, júl 1911 Hiram Bingham, júl 1911 Machu Picchu, bájne sídlo Inkov. Naživo je rovnako krásne ako na fotke. Absolútne nič mu nechýba. Ak
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333033
Cena od: 4 740 €
Príplatky od: 1 656 €
Doprava: letecká
Termín: 13.09.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307644

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Quito Typ ubytovania:
Ekvádor, Pichincha, Quito
Santa Cruz ostrov
Ekvádor, Galapágy, Santa Cruz ostrov
Cusco
Peru, Cusco
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.