Krajiny

Zobraziť všetky »

Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Zlatá cesta Japonskom a relax na Palau

Vstupná brána Kaminarimon s obrovským lampiónom stojí na tomto mieste už vyše 1000 rokov. foto: Eva Socha sediaceho Budhu v Kamakure. Koľko toho už viete o japonskom budhizme?
foto?: Martin Šimko - BU Nákupnou uličkou Nakamise, plnou suvenírov, sa dostaneme až ku chrámu Senso-ji. foto: Eva Andrejcová /uploads/covery_2019/martinsimko_palau12.jpg Oddych na panenskom ostrove Palau.
foto?: Martin Šimko - BUBO Šnorchlovanie za nemeckým kanálom, kde sa zdržujú vo voľnej prírode korálové žraloky a manty.
foto?: Palau Royal resort Palau je raj na Zemi.
foto?: Martin Šimko - BUBO V Národnom parku Rock Islands sa nachádza jazierko plné medúz, s ktorými sa dá plávať.
foto?: archív Plávanie v jazierku s medúzami, ktoré nepŕhlia.
foto?: Ľuboš Fellner - BUBO Šnorchlovanie s mantami vo voľnej prírode je nezabudnuteľným zážitkom.
foto?: Martin Šimko - BUBO Palau je raj pre potápačov, podmorský svet je tu prekrásny.
foto?: Martin Šimko - BUBO Plavba po Národnom parku Rock Islands, s jeho krásnou zátokou Milky Way.
foto?: Martin Šimko - BUBO Vitajte v Tokiu, vitajte v Japonsku! Čaká nás cesta krajinou, odlišnou od tej našej hádam vo všetkom Štvrť Asakusa v úplnom centre Tokia dýcha atmosférou minulosti. foto: Eva Andrejcová - BUBO Vysvetlíme si, čo všetko musíte spraviť, než vstúpite do svätyne, či chrámu, a naše novonadobudnuté Načo slúžia takzvané Kasumigaseki Country Club Typická japonská pagoda v časti Asakusa je ešte krajšia večer.
foto?: Martin Šimko - BUBO S výškou 634 metrov je Tokijský nebeský strom najvyššou štruktúrou v Japonsku a druhou najvyššou na Tokio je plné krásnych detailov, ktoré BUBO objavuje v Japonsku od roku 2004. Odvtedy sme každoročne Tokio - to je plno fantastických michelinských reštaurácií ako aj streetfoodu. Japonská kuchyňa rozh Historické cisárske záhrady kontrastujúce s modernými mrakodrapmi v centre Tokia. foto: Eva Andrejco Koi kapre sú symbolom šťastia a beda tomu, kto by ich chcel ochutnať. foto: Eva Andrejcová - BUBO Ema už poznáme. A čo omikudži? foto: Eva Andrejcová - BUBO Koniec marca je známy kvitnúcimi sakurami v Tokiu. 
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Socha slobody na umelo vytvorenom ostrove Odaiba.
foto?: Martin Šimko - BUBO Na chvíľu sa budeme cítiť ako v New Yorku. Ukážeme vám, kde si spravíte najlepšiu fotografiu. foto: ... alebo ako v Tokio Drift... foto: Eva Andrejcová - BUBO Kde sídli japonský Telekom? A kde televízia Fuji? foto: Eva Andrejcová - BUBO Japonci milujú sushi.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Vo vonkajšej časti Tsukiji marketu ochutnáme čerstvé ryby a plody mora. foto: Eva Andrejcová - BUBO Herne pachinko - gambling po japonsky.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Najfrekventovanejšia križovatka na svete v časti Shibuya. 
foto?: Martin Šimko - BUBO Ochutnajte pravý Kobe steak. 
foto?: Martin Šimko - BUBO Plavba po vulkanickom jazere Ashi je krásnym prírodným zážitkom.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Z vulkanického pohoria Owakudani si vychutnáme krásny výhľad na dominantu Japonska, svätú horu Fuji. Nehovor o krásne, kým si nevidel Nikkó! foto: Martin Ferenčík - BUBO 97 metrový Kegon falls krásny v každom ročnom období.
foto?: Martin Šimko - BUBO Nie každé dievča v kimone je gejša. Naučíme vás rozoznávať. foto: Eva Andrejcová - BUBO Vyskúšame jazdu najnovším japonským šinkansenom Nozomi.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Prechádzka parkom mieru v Hirošime. Atómový dóm, hirošimské múzeum aj večný oheň. Povieme si všetko Pozriete si aj Hirošimský hrad? foto: Eva Andrejcová - BUBO Príbehy samurajov a šogúnov. Vyskúšať si tu môžete tradičné kimono aj samurajský oblek. foto: Eva An Známa plávajúca Tori brána na ostrove Miyajima.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Malý Budha v chráme Daisho-in na ostrove Mijadžima. Na tomto mieste vládne pokoj a harmónia ako málo Na tomto posvätnom mieste sa nesmel nik narodiť ani zomrieť, a tak tu mali po dlhé stáročia zákaz be Dnes je však oázou pokoja, ktorá víta každého. Tento oddychovejší deň na ceste nám padne dobre. foto Vitajte v prekrásnom Kjóte.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Svätyňa Fushimi Inari, kde si nechávajú stavať torii brány najmä podnikatelia.
foto?: Martin Šimko - Zlatý pavilón Kinkakuji v Kyote.
foto?: Martin Šimko - BUBO Je naozaj zo zlata? A kto si nechal takúto parádu postaviť? foto: Eva Andrejcová - BUBO Umelecká lukostreľba Kyudo. Možno sa nám podarí uvidieť jej tréning (negarantujeme).
foto?: Martin Š Meditovať budeme pri zenovej záhrade v chráme Ryoan-ji.
foto: Ľuboš Fellner  - BUBO Ako na vás pôsobí? foto: Eva Andrejcová - BUBO Japonsko - to je prekvapenie za každým rohom. foto: Eva Andrejcová - BUBO Šum bambusového lesa je pre Japoncov jedným z najkrajších zvukov na svete. foto: Eva Andrejcová - BU V Kyote budeme hľadať pôvodnú Gejšu. Podarí sa nám to?
foto?: Martin Šimko - BUBO Tradičná šintoistická svadba, na ktorú možno v Kjóte natrafíme.
foto?: Martin Šimko - BUBO Japonská kultúra v Gion corner. Ak chcete preniknúť hlbšie, odporúčame vám túto šou navštíviť. foto? Matcha ako príchuť v cukríkoch, pečive aj zmrzline. Zamilujete si ju aj vy? foto: Eva Andrejcová - B Chrám Kyomizu Dera s výhľadom na mesto patrí medzi tie najkrajšie v Kjóte. foto: Eva Andrejcová - BU Japonské nanuky s motívom pagody Yasaka. foto: Eva Andrejcová - BUBO Pri obrovskej drevenej bráne Chionein sa budeme cítiť ako mravci. foto: Eva Andrejcová - BUBO Ak budete mať chuť, môžete sa vybrať aj na Kjóto tower. foto: Eva Andrejcová - BUBO Kjóto je nádherné mesto a kto tvrdí niečo iné, zrejme len nestihol spoznať jeho čaro. foto: Eva Andr Japonsko je tam, kde sa snúbia tradície s modernou. foto: Eva Andrejcová - BUBO Krotké srnky v mestečku Nara sú poslami šintoistických bohov kami.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Svätyňa Kasuga je známa svojimi bronzovými a kamennými lampiónmi.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Pobyt v Japonsku odporúčame zakončiť v úžasnej reštaurácii Teppanyaki Restaurant Wajo v hoteli St. R Osacký hrad sa radí medzi tie najkrajšie v celom Japonsku.
foto?: Martin Šimko - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333651
Cena od: 7 119 €
Príplatky od: 858 €
Doprava: letecká
Termín: 21.06.2024 17/16 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83373199

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Tokio Typ ubytovania:
Japonsko, Honšu, Tokio
Kamakura
Japonsko, Honšu, Kamakura
Hirošima
Japonsko, Honšu, Hirošima
Palau
Palau, Palau !
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.