Krajiny

Zobraziť všetky »

Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Antarktída - plavba a prelet ponad Drakeov prieliv

Čierne fliačky na bielych ľadových kryhách. Ešte ste od nich ďaleko ale orlí zrak sprievodcu už rozp A takto robí BUBO sprievodca inštruktáž pre klientov. Jeho účasť závisí od dostatočného počtu prihlá /uploads/usr/10898/antarktida/antarktida_daniela-mihaldova-2023.jpg Predpokladá sa program 2x denne. Nastúpime do našich zodiakov a necháme sa unášať ľadovou nádherou. Zaujíma sa o nás aj táto hliadka na útese. Foto: archív BUBO Týchto fotiek nikdy nie je dosť. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Krúžime na zodiaku okolo našej expedičnej lode a vďaka šikovnému sprievodcovi čoskoro dorazíme k tul Uvidieť tieto roztomilé tučniaky po prvý krát je neskutočný zážitok. Sprievodcovia na prednáške dopo BUBO chodí na Antarktídu už takmer desaťročie. Na foto: Juraj Ondrejčík - BUBO Krúžime okolo obrovských kusov ľadu, ktoré sa odrážajú na hladine mora. Každý kút Antarktídy je neuv Koľko podôb môže mať jeden ľadovec ? Niektoré sú biele, modré a iné sú úplne priesvitne. Čím to je ? Týchto krásavcov si rýchlo obľúbime. Nepribližujeme sa však úplne, lebo niekedy sa vedia Uvidieť tohto tvora po prvý krát je silný zážitok. Pomaly sa priblížil k nášmu zodiaku a nám sa zata Takto sa kŕmia mláďatá. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Ako veľryby dýchajú. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO BUBO chodí na Antarktídu už dlhé roky.  Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Pozorovanie tučniakov je jedna z najkrajších aktivít, ktoré sa tu dajú robiť. Stavanie hniezda, pozo Ďalší vznešený tvor sa začal zaujímať o náš zodiak. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Postele na našej expedičnej lodi sú čisté, pohodlné. Ubytovanie je pre dve osoby v 1 kajute s privát Bude mať aj Vaša skupina takéto šťastie ? Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Budeme netrpezlivo čakať kedy sa na hladine objaví veľryba. Foto: archív BUBO Pri prechádzkach po ostrovčekoch natrafíme možno aj na tieto obrazy. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO To biele ticho si rýchlo obľúbite. 
Foto: Pavel Fellner – BUBO Vydajte sa na expedíciu na Biely kontinent v spoločnosti podobne expedične naladených ľudí. Foto: Ar Ľadové kráľovstvo sa Vám dostáva pod kožu. Foto: Pavel Fellner – BUBO Ktoré zviera stretneme ako prvé? Raj fotografov. Foto: archív BUBO Možno práve tieto roztomilé tučniaky. Foto: archív BUBO Prechádzky po ostrovoch. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO O živote vo výskumných staniciach nám porozprávajú aj lektori na palube. Foto: archív BUBO Na lodi nás čaká chutná plná penzia. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Na svoje si príde každý aj klienti s diétou. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Časť bufetových stolov zahŕňa aj chutné čerstvé ovocie. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Stolovanie s výhľadom. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Veľmi chutné pečivo. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO A la Carte večere sú na úrovni. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Raňajky a obedy sú formou bufetu. Večere formou A la Carte, voľné sedenie. Všetko jedlo v cene. Foto Antarktída nie je jen biela. Ešte krajšia je keď ju slnko sfarbí do týchto farieb.
foto: archív BUBO Sila a krása živlov v plnej sile.
Foto: Pavel Fellner – BUBO A teraz si predstavte, že pod hladinou je ľadovec aj 4x väčší. foto: Pavel Fellner – BUBO Údajne trošku smrdíme. Foto: Pavel Fellner – BUBO Osviežujúci kúpeľ nesmie chýbať.  Foto: Pavel Fellner – BUBO V doplnkových službách k zájazdu máte možnosť si vybrať aj kayakovanie alebo paddleboarding. Foto: a Tulene vám radi ležérne zapózujú. Foto: archív BUBO A nesmie chýbať ani Vám! Odvážite sa na Polar Plunge?  Foto: Pavel Fellner – BUBO Ešte viac zážitkov si môžete vybrať v doplnkových službách k zájazdu. Foto: archív BUBO Tradičná architektúra na Antarktíde. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Každé vylodenie je splnenie sna.
Foto: Pavel Fellner – BUBO Neuveriteľný život všade okolo nás.
Foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Všetky vylodenia na zodiakoch v cene.
foto: Pavel Fellner – BUBO Definícia ľadovej modrej. Foto: BUBO archív Na stretnutie s veľrybami.
foto: Pavel Fellner – BUBO Priblíži sa ešte trochu? Foto: Pavel Fellner – BUBO Áno. Veľryba pláva pod naším zodiakom.
foto: Pavel Fellner – BUBO Ako maľovaný. Foto: Pavel Fellner – BUBO Stretnutia so zvieratami vo voľnej prírode.
foto: Pavel Fellner – BUBO Na lodi je malé fitness. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Na dotyk s drsnou aj rozkošnou prírodou.
foto: Pavel Fellner – BUBO Podarí sa Vám odfotiť perfektný odraz hory z hladiny mora? foto: Pavel FELLNER – BUBO Posledné úsmevy...
foto: archív BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333837
Cena od: 18 880 €
Príplatky od: 0 €
Doprava: letecká
Termín: 05.12.2024 8/7 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437165

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Plavby
Punta Arenas Typ ubytovania:
Čile, Magallanes, Punta Arenas
Antarktický polostrov
Antarktída, Antarktický polostrov
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.