Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Letný tábor Slniečkovo

Destinácia: Slovensko, Nitriansky kraj, Duchonka
Kód zájazdu: 1350581
Cena od: 269 €
Príplatky od: 0 €
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

21.07.2024 6 dní Last Minute 269 € +0 € vlastná
28.07.2024 6 dní Last Minute 269 € +0 € vlastná

Popis zájazdu

gril, ohnisko konferenčná miestnosť
Úvod:
Letný tábor Slniečkovo aj tento rok otvára svoje brány pre našich najmenších táborníkov. Deti čaká týždeň plný dobrodružstva, zábavy, neopakovateľných zážitkov a bádania. Ponoria sa do poznávania a objavovania vesmíru a naladia sa spolu s nami na vlnu odhaľovania tajomstiev. Našou vesmírnou základňou tento rok bude penzión Javorina, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí v okolí vodnej nádrže Duchonka. Samozrejme nesmie chýbať ani výlet, ktorý sme naplánovali do hvezdárne v Partizánskom, kde budeme mať s deťmi možnosť pozrieť sa do neba cez profesionálne ďalekohľady, naučiť sa o hviezdach a planétach a tak získať nové vedomosti o vesmíre. Počas voľných dní na deti čakajú zábavné hry, tvorivé dielne a spoločné dobrodružstvá. Máte doma malého zvedavca, ktorý sa chce dozvedieť viac? Tak ho čakáme v letnom tábore Slniečkovo, kde spolu s nami zažije letné dobrodružstvo a nekonečne veľa zážitkov! Tešíme sa na všetky zvedavé detičky!

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
individuálna

V cene tábora:
  • ubytovanie, strava 5x denne + pitný režim
  • animátori, zdravotník
  • program, materiálno - technické vybavenie, ceny do súťaží
  • foto z tábora k stiahnutiu na internete
  • skákací hrad
  • zaujímaví hostia pre našich najmenších
  • digitálne planetárium


CK odporúča:
  • za príplatok 3,60€ komplexné cestovné poistenie ECP (storno, prerušenie cesty, úraz, zodpovednosť za škodu)
  • za príplatok 10€ táborové tričko CK Slniečko


Zľavy:
Ak ste boli náš klient v rokoch 2021, 2022 a 2023 a nestihli ste využiť zľavu za skorý nákup, máte nárok na zľavu 20€ z ceny letného tábora. Zľavu nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami.

Krátky úvod:
Strávte s nami čas v krásnom prostredí s edukatívnymi prvkami! Letný tábor pre najväčších malých zvedavcov! A za perfektnú cenu!

Doporučený vek:
5 - 10 rokov

Podrobnosti o tábore:
Čo dieťaťu prináša tábor?

Už od prvých dní učia rodičia svoje dieťa samostatnosti. Aby postupne vedelo bez ich pomoci urobiť krok, vedelo sa samostatne najesť, umyť a pod. Ich nároky sa primerane veku zvyšujú. Predškolský vek a mladší školský vek je plný osamostatňovania. Prvá cesta do školy, prvá skutočná zodpovednosť za veci a rozhodnutia. Deti dostávajú aj v našom tábore priestor na prekonávanie prvých chvíľ bez rodičov a tak rozvíjajú nielen svoju samostatnosť, ale ide aj o aktívnu socializáciu. Napriek rôznorodosti detí dokážeme s istotou tvrdiť, že každé dieťa potrebuje byť socializované v spoločnosti a byť prijaté inými, rovesníkmi aj dospelými. Pomocou edukačných aktivít a didaktických hier si v tábore deti rozvíjajú svoju osobnosť, kompetencie a spolupatričnosť. V mnohých aktivitách bude taktiež použitá v súčasnosti veľmi populárna Montessori pedagogika.

Prečo Slniečkovo?

Slniečkovo je letný tábor špeciálne pripravovaný pre najmenších. Takmer žiadne dieťa si nevie predstaviť detstvo bez objavovania okolitého sveta a dobrodružstiev. Možno nie každé dieťa túži po tom, že raz bude hrdinom, rytierom či princeznou, ale každé z nich chce cítiť, že je dôležité a chce písať svoj vlastný príbeh. Prostredníctvom hier deti získavajú informácie o prírode, o princípoch dobra a zla a zároveň vnímajú, že sami v sebe majú čosi čarovné, fantastické. Stotožňujú sa s postavami z príbehov a prostredníctvom nich riešia úlohy a prekonávajú rôzne prekážky vo svojom živote, sú teda ich neoddeliteľnou súčasťou. Taktiež ide o mimovôľové - informálne učenie, ktoré predstavuje nenásilný spôsob získavania informácií.

Aký bude náš tohtoročný tábor?

S našimi malými dobrodruhmi sa tento rok vydáme na cestu poznávania vesmíru. Čakajú nás dni plné zábavy, poznávania a neopakovateľných zážitkov.

Deti sa stanú malými výskumníkmi, ktorí budú objavovať hviezdy, planéty a iné záhadné útvary v nekonečnom priestore. S pomocou našich skvelých animátorov sa dozvedia mnoho fascinujúcich faktov o vesmíre a jeho tajomstvách.

Tešíť sa môžete aj na výlet do hvezdárne v Partizánskom. Tu budeme mať možnosť pozrieť si oblohu cez profesionálne ďalekohľady, učiť sa o konkrétnych hviezdach a dokonca sledovať pohyb planét.

Deti v tábore Slniečkovo potešia návštevou aj špeciálni hostia. Príslušníci hasičskej jednotky nám predstavia svoju prácu a dôležitosť tímovej spolupráce. Navyše budeme mať príležitosť spoznať psovodov s ich vernými štvornohými partnermi.

Letný tábor bude úžasným dobrodružstvom pre našich najmenších. Deti budú objavovať vesmír a aj rozvíjať svoje schopnosti. Stretnú sa s rôznymi odvetviami vedy a získajú nových kamarátov. Ak hľadáte kombináciu vzdelávania a zábavy pre Vaše deti, letný tábor so zameraním na vesmír bude skvelou voľbou. Už teraz sa tešíme na všetky dobrodružstvá a nové objavy v nekonečnom vesmíre!

Výlety:
  • za príplatok 15€ autobusový výlet do hvezdárne v Partizánskom


penzión Javorina

Poloha:
Penzión Javorina sa nachádza v tichom príjemnom prostredí rekreačnej oblasti Duchonka, ležiacej 17km od okresného mesta Topoľčany, 4km od obce Prašice, na úpätí pohoria Považský Inovec.

Ubytovanie:
2-, 3- a jedna 5-lôžková izba s vlastnými sociálnymi zariadeniami v dvojposchodovom rekreačnom zariadení.
Kapacita cca 40 lôžok.

Vybavenie strediska:
Reštaurácia, spoločenská miestnosť, denný bar, ohnisko, gril, prírodné ihrisko.