Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Hotel Thermana Laško

Destinácia: Slovinsko, Savinja, Laško
Kód zájazdu: 1056326
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Thermana Laško

bazén termálny TV chladnička,minibar garáž jacuzzi, vírivka konferenčná miestnosť masáž sauna wellness, spa bazén vnútorný detské ihrisko fitness centrum internet, WiFi klimatizácia

Umiestenie hotela  


Komplex sa nachádza v nedotknutom prírodnom prostredí pozdĺž rieky Savinja, obklopený kopcami. Okúzlujúci Hum Hill, známy ako "Laski Triglav", sa týči nad hotelom a ponúka panoramatický výhľad na mesto Laško. Centrum mesta Laško je vzdialené len 15 minút osviežujúcej prechádzky upravenými chodníkmi, ktoré sa rozprestierajú po oboch stranách rieky Savinja.  


Izby  


Hotel Thermana Park Laško je moderný hotel, ktorý sa riadi zásadami chromoterapie alebo farebnej terapie. Chromoterapia je liečebná technika, ktorá využíva rad svetelného spektra s ohľadom na liečenie tela ako celok. Všetky farby alebo svetla majú vplyv na naše telo, myseľ, emócie a ducha. Každé poschodie hotela ponúka izby v rôznych farbách. Môžete si vybrať medzi oranžovou farbou, ktorá podporuje očistu tela a reguluje životnú silu, béžovou, ktorá reguluje hormonálnu činnosť stimuluje intuíciu a zvýšenie hojnosti vo všetkých oblastiach, modrou, ktorá aktivuje centrum prejavu a čistí pocity, a zelenou, ktorá podporuje seba - ozdravuje telo, posilňuje, dodáva energiu a silu, stimuluje a čistí myseľ.  


Vybavenie izby


Kúpelňa: všetky izby sú vybavené sprchou/vaňou, záchodom, sušičom vlasou a županom.

Spáľna: mini bar, TV, telefón, zdarma internetové pripojenie a WIFI.

Možnosť izby s balkónom a výhľadom na rieku Savinja.


Parkovanie


Hostia môžu parkovať zadarmo na veľkých parkoviskách u oboch hotelov alebo v garáži, ktorá je spoplatnená a umiestnená vo vnútri Hotela Thermana Park Laško.  


Hotel ponúka   Hotel Thermana Park Laško ponúka nespočetné množstvo spôsobov pre relaxáciu tela i mysle pod jednou strechou. Môžete začať svoju cestu v „pitnej miestnosti“, kde pohár termálnej vody Laško stimuluje a revitalizuje vaše telo a zároveň zlepší vašu pohodu. Nájdete širokú škálu inšpirujúcich vodno-relaxačných procedúr pod unikátnou sklenenou kupolou termálneho strediska. Wellness Spa centrum ponúka širokú škálu masáží, kúpeľov a ďalších vysokokvalitných relaxačných procedúr a opatrovateľských služieb. Medzi nimi pivné a medové wellness procedúry, ktoré ponúkajú jedinečný zážitok, ktorý si môžete dopriať iba v Laško. Rozhodne stoja za vyskúšanie. V Thermana&Veda Ayurveda centrum Laško, ktorý združuje tím indických odborníkov vám pomôže detoxikovať vaše telo a zoberie vás bližšie k východnej múdrosti podpory zdravia. Pochutnáte si na jedlách z našej kuchyne. Doprajte si gurmánske lahôdky v našej A la carte alebo hotelovej reštaurácii alebo v príjemnej atmosfére kaviarne s veľkým výberom nápojov a dezertov všetkého druhu. Pestrý animačný program obohatí vašu dovolenku.  

 

Hotelová ponuka zahŕňa:   Termálne centrum so sklennou kupolou, Sauna centum, Wellness Spa Centrum, Fitness Centrum, Thermana&Veda Ayurveda Centrum, Kaviarne and Reštaurácie, Kongresová hala, „Thermal Water Drinking Hall“