Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Panama - Indiáni a Pacifik

Sme v hypermodernom meste, kde sa ukrývajú historické pamiatky, ktoré si pamätajú časy pirátov. foto Fantastické pamiatky hypermodernej Panamy. Foto: Cacao Panama - BUBO /uploads/usr/10898/stredna-amerika/panama/panama_embera.jpg Ráno odlet a vo večerných hodinách pristávame v krajine, ktorá preťala Severnú a Južnú Ameriku 80 km Panama nás v BUBO uchvátila už dávno. Aj fakultatívne výlety do prírody navyše. Vieme, kde sa Vám bu Je pre vás pripravená rozšírená a kvalitná prehliadka hlavného mesta krajiny, ktoré spojilo dva oceá Spoznali ste extravagantnú stavbu na panoráme Panama city? Je to hotel JW Marriott. A či je možné ta Luxusné priestory elitného hotela JW Marriott. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Bývajte v špičkovom. foto: Hotel JW Mariott JW Marriott je bývalý hotel TRUMP. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Hotel JW Mariott (bývalý Trump) v centre Panama City s výhľadom na panorámu najbohatšieho mesta Stre Aká bude budúcnosť Panamy? foto: Alena Spišáková - BUBO Počas svetovej pandémie je časť panamského prieplavu uzavretá pre turistov, ale my vieme, kam ísť, a Panamský kanál, ktorý spojil oceány. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Ako to celé funguje? Neuveriteľné fakty z prvej ruky! Foto: Cacao Panama - BUBO Panamský prieplav. Ktorý prejazd bol najlacnejší a ktorý najdrahší? foto: Alena Spišáková - BUBO Obrovská zaoceánska loď vošla do komôr Panamského kanálu. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Zastavíme aj na tých známych foto zastávkach, aby Vám nič neušlo. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Stará a nová tvár Panamy. Foto: Cacao Panama - BUBO Prvý panamský rum alebo začnete s pivom, či miešaným kokteilom? Foto: Cacao Panama - BUBO Sme v bývalej banánovej republike, ktorá sa mení na ekonomického jaguára a kde je domorodou menou am Služby BUBO vo vysokej kvalite. Nechajte sa rozmaznávať. Máme tu vybudované dlhoročné priateľstva a Vraciame sa do centra Panama city a teraz okrem modernej časti prechádzame tou najstaršou.
foto: Ľub Káva už nebude chutiť ako predtým. Ktorú kúpiť? Odporučíme vám. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Sme v Dubaji Latinskej Ameriky. Panama city zažíva boom v cestovaní. foto: Alena Spišáková - BUBO Máme pre Vás overené reštaurácie aj typy na skvelé bary. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Budeme mať šťastie aj na takýto záber? Foto: Cacao Panama - BUBO Exotika na každom kroku. Foto: Cacao Panama - BUBO Rozmanitá Panama. Foto: Cacao Panama - BUBO Koľkí z nás pôjdu prvý krát na kanoe? Foto: Cacao Panama - BUBO Vítajú nás s otvorenou náručou. Foto: Cacao Panama - BUBO Máme čas na všetky chute Panamy, vrátane tradičného obeda. Foto: Cacao Panama - BUBO Kmeň Emberou známy svojimi maľbami na tele. Tieto tváre uvidíme!  Foto: Cacao Panama - BUBO Momentky z panamských ulíc. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Historické mesto Panama City je pod patronátom UNESCO. foto: Alena Spišáková - BUBO Prezidentský palác, námestie Herrera a námestie Bolivar. Porozprávame si o legendárnom pirátovi Morg Trubkár hrá počas náboženskej procesie nad grilujúcimi sa klobáskami.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Deti si užívajú fakultatívnu plavbu. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nazbierajte ešte viac zážitkov na fakultatívnom výlete. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme v bezpečnej tropickej krajine plnej prekvapení. foto: Alena Spišáková - BUBO Náš hotel RIU sa nachádza na brehu Pacifiku, na pláži Playa Blanca. Foto: RIU Playa Blanca V blízkosti Riu sa dá zahrať aj golf (za príplatok). Foto: Buenaventura Golf Club Check in a užívame si! Foto: RIU Playa Blanca Raňajky, obedy, večere sú v hoteli RIU podávané formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje do Odporúčame zvážiť hlavne v jarnom období, keď na panamské pláže smerujú dovolenkujúci tzv. Spring br Priestory izieb v Riu. Foto: RIU Playa Blanca Izby hotela RIU: 573 izieb, kde každá ma samozrejme svoju súkromnú kúpeľňu so sprchou/vaňou, fén, te Vonkajšie (aj detské) bazény a zábava pre všetky vekové kategórie. Vhodné aj pre rodiny s deťmi. Fot Exkluzívny servis, 24h all inclusive, šport (fitness, výbava na šnorchlovanie, kajaky). Foto: RIU Pl Plážový all inclusive 5-hviezdičkový RIU hotel splní očakávania náročného klienta. Foto: RIU Playa B Najbližšie mestečko Rio Hato je vzdialené do 4 km, cesta na letisko do Panama city trvá približne 1 Posledná prechádzka a letíme domov. Foto: Ľuboš Fellner – BUBO
Destinácia: Panama, Panama
Kód zájazdu: 1333883
Cena od: 2 460 €
Príplatky od: 430 €
Doprava: letecká
Termín: 16.08.2024 9/8 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437545

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Panama City Typ ubytovania:
Panama, Panama
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.