Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Santorini - najromantickejší ostrov Grécka LETECKY

Destinácia: Grécko, Santorini
Kód zájazdu: 1316248
Cena od: 699 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Pobytovo-poznávacie

Výber termínu

10.06.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká
08.07.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká
26.08.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká
16.09.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Najkrajší a najromantickejší ostrov Grécka, azúrové more, malebné biele domčeky, miesto tých najkrajších zákutí, prekrásnych výhľadov, pôvabné uličky, ostrov ako vytrhnutý z tých najromantickejších snov... to je Santorini, jeden z najlukratívnejších ostrovov Grécka. Výhľady z miest ako Oia a Fira Vám zaručene vyrazia dych a dovolíme si tvrdiť, že z tohto zájazdu si prinesiete asi najväčšie množstvo fotografií, pretože je to jednoznačne jeden z najfotogenickejších ostrovov. Každý, kto už Santorini navštívil, tak sa sem chce vrátiť. V prípade, že ste milovníkom zábavy, tak ste tiež na správnom mieste, pretože tu nájdete množstvo gréckych taverien a barov, v ktorých pulzuje život do neskorých večerných hodín. Zaujímavé sú pláže s čiernym jemným pieskom a vieme Vám zaručiť, že tu zažijete jeden z najkrajších západov slnka.

Program :
1.deň:
odlet z Viedne, prílet na Santorini, presun do hotela, ubytovanie, individuálny program v letovisku , ktoré Vám ponúka nielen jednu z najkrajších pláži na ostrove, ale patrí aj k najživším letoviskám na ostrove. Pobrežná promenáda je tu lemovaná obchodíkmi, barmi, reštauráciami.

2.deň:

po raňajkách návšteva nádherného hlavného mesta Fira, kde uvidíte biele domčeky, belostné kostoly s modrými kupolami a uchvátia Vás skutočne úžasné scenérie na more, útesy, zátoky... Nahliadnuť budete môcť aj do pravoslávnej katedrály, ktorá bola znovu postavená po zemetrasení v roku 1956. Počas prechádzky mestečkom môžete ochutnať výborné a typické grécke jedlo v útulných tavernách a určite neodoláte sa zastaviť ani v rôznych originálnych obchodíkoch. V popoludňajších hodinách návštívite najvyššiu horu na ostrove Profitis Ilias ( 566 m), kde sa Vám predostre živá mapa ostrova - výhľad na celý ostrov ako na dlani. Na hore sa nachádza kláštor pochádzajúci z roku 1711. V podvečerných hodinách návrat do letoviska. Individuálny program, možnosť navštíviť nespočetné množstvo barov, reštaurácií, kaviarničiek...

3.deň:
po raňajkách individuálny pobyt pri mori. V popoludňajších hodinách návšteva kúzelného mesta Oia s bielymi pastelovými domčekmi, ktoré odjakživa láka umelcov, pretože je preslávené fantastickými výhľadmi na zapadajúce slnko. Po západe slnka príchod na hotel, individuálny program, možnosť navštíviť večer reštaurácie, bary,..

4.deň:

raňajky a celodenný pobyt pri mori, individuálny program v letovisku, ktoré patrí k jednym najlepšie vybaveným strediskám na ostrove.

5.deň:

raňajky, individuálny program. Vo večerných hodinách transfer na letisko a odlet zo Santorini do Viedne.


6.deň: 
prílet do Viedne v nočných hodinách, približne o 2:30 hod.

Zmena programu vyhradená. Zájazd sa podrobuje letovému poriadku. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
leteckú dopravu Viedeň- Santorini-Viedeň
letiskové a servisné poplatky
služby overeného sprievodcu počas celého zájazdu
1 x príručnú batožinu do 5 kg ( 40 x 25 x 20 cm )
poistenie insolventnosti CK
sprievodca je k dispozícii od transféru mikrobusom z Bratislavy do Viedne
4 x ubytovanie v 3* hoteli
(hotel v pešej dostupnosti pláže)
4 x raňajky

V cene nie je zahrnuté:
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
príplatok za jednolôžkovú izbu 50 € / osoba / noc
príručná batožina do 10 kg ( 55 x 40 x 20 cm) + priority boarding - 45 € / spiatočný let
podpalubná batožina do 20 kg - 110 € ( nepovinné , len v prípade záujmu)
garantované sedenie v lietadle vedľa seba - 20 € / osoba
fakultatívne výlety + transfér (výlet do mesta Oia, výlet do mesta Fira, výlet na najvyššiu horu na ostrove, transfer letisko - hotel - letisko) cca 100 € / osoba ( komplet cena )- platí sa  na mieste pri prílete.
v prípade záujmu možnosť zabezpečiť transfér Bratislava - Viedeň - Bratislava  35 €  / osoba
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.