Ligúria s kúpaním v mori

Destinácia: Taliansko, Ligúria
Kód zájazdu: 1325198
Cena od: 439 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

11.06.2024 6 dní First Minute 439 € +0 € autobusová
29.07.2024 6 dní First Minute 439 € +0 € autobusová
05.09.2024 6 dní First Minute 439 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
San Remo • Savona • Janov • La Spezia • Cinque Terre

Program:
1. deň:
v popoludňajších hodinách odchod zo Slovenska NON STOP cez Rakúsko do Talianska.

2. deň:
v ranných hodinách príchod do elegantného prímorského letoviska – San Rema, prechádzka mestom (Corso Imperatrice, Corso Matteotti, kasíno, divadlo, kostol San Siro). Možnosť kúpania v mori, presun na ubytovanie.

3. deň:
raňajky, prehliadka mesta Savona (pápežský palác, katedrála, veža Torre Leon Pancaldo, múzeum keramiky, hrad Fortezza del Priamar, pamätník hrdinov), možnosť kúpania v mori. Vo podvečerných hodinách presun do okolia Janova, ubytovanie.

4. deň:
raňajky, odchod do prístavného mesta Janov – hlavné mesto Ligúrie a rodisko známeho moreplavca Krištofa Kolumba. Prechádzka centrom mesta (rodný dom Krištofa Kolumba, námestie Piazza de Ferrari, Palazzo Ducale, katedrála San Lorenzo, Dóm San Mateo, Palazzo Rossi s impozantnou zbierkou umenia, Morské múzeum a veľké akvárium – najväčšie akvárium v Taliansku), individuálna návšteva múzeí a galérií, návrat na ubytovanie.

5. deň:
raňajky, presun vlakom z mestečka La Spezia na návštevu jedného z najkrajších miest sveta – národného parku Cinque Terre. Tvorí ho päť dediniek, Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola a Riomaggiore, ktoré sú vzájomne prepojené kľukatými cestičkami. Cinque Terre ponúka skvostné scenérie a nezabudnuteľné pohľady na prepojenie mora a skalnatých brál. Vo večerných hodinách odchod autobusom NON STOP na Slovensko.

6. deň:
v poludňajších hodinách príchod na Slovensko.


Stravovanie:
raňajky

Doprava:
autobusová