Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Tekvicové slávnosti

Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko Tekvicové slávnosti, poznávací zájazd, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Retz
Kód zájazdu: 1328106
Cena od: 38 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Výstavy a podujatia
Zábava
Jednodňové zájazdy
Gastro

Výber termínu

26.10.2024 1 deň First Minute 38 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Vinárske mestečko Retz s labyrintom historických vínnych pivníc, tradičné tekvicové slávnosti s vyrezávanými dyňami a rozmanitými tekvicovými špecialitami.

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 7:00 h). V starobylom vinárskom mestečku Retz s južanskou atmosférou talianskych miest možno obdivovať impozantné stavby z rôznych historických období. Najväčšia atrakcia mesta sa však ukrýva pod zemou – labyrint historických vínnych pivníc, ktorý sa hĺbkou štyroch poschodí a dĺžkou 20 kilometrov zaraďuje k najväčším v Strednej Európe (prehliadka). Oblasť Retzu je okrem vína známa aj pestovaním tekvíc, ktoré miestni umelci v jesennom období pretvoria do rôznych originálnych tvarov. Počas tekvicových slávností (Kürbisfest) zaplavia mesto aj okolie osvetlené vyrezávané dyne a podujatie je sprevádzané bohatým kultúrnym programom. Ulahodiť môžeme aj svojim chuťovým bunkám. V ponuke sú rozmanité tekvicové špeciality – od chutnej krémovej polievky až po marmelády, či rôzne múčniky s tekvicovými semiačkami. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách (cca 20:00 h). 

Doprava:
Autokar.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená. 

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Retz