Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Ville Imperial

Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL *** Hotel VILLE IMPERIAL ***
Destinácia: Chorvátsko, Severná Dalmácia, Vodice
Kód zájazdu: 1328890
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Ville Imperial

TV domáce zviera chladnička,minibar bicykle minigolf kaderníctvo potápačské centrum, lekcie potápania konferenčná miestnosť masáž sauna bazén morská voda stolný tenis tenis bazén vyhrievaný parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži betónové platne štrková pláž fitness centrum trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Popis:
Situované v borovicovom háji pri hoteli Imperial,  1 km od centra mesta Vodice. Pláž je priamo pred hotelom cca 500 m dlhá, štrkovo piesková s pozvoľným vstupom do mora a s betónovými platňami. Vily  cca 100 m od pláže.

Vybavenie:
Ubytovanie je v depandansoch hotela Imperial. Tvorí ich 5 poschodových viliek, každá má izby pre 2  osoby. V hoteli Imperial je k dispozícii hotelová klimatizovaná reštaurácia, ďalšia reštaurácia s barom, reštaurácia á la carte, aperitív bar, TV miestnosť, kongresové sály, predajňa so suvenírmi, v letných mesiacoch piváreň na terase na prízemí hotela, hudobné a zábavné večery na terase hotelovej reštaurácie. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén s morskou vodou, terasou a snack barom s občerstvením, detský bazén,   saunu, fitnes, masážne štúdio, kadernícky salón. Pre deti je tu detské ihrisko. Na pláži snack bar a kokteil bar. K dispozícii sú ležadlá a slnečníky za poplatok. Športové vyžitie: tenisové kurty, minigolf, stolný tenis, vodné športy. Priamo v hoteli je požičovňa bicyklov, hotel je zaradený do európskeho reťazca hotelov vhodného pre cyklistov. V blízkosti hotela sa nachádza potápačský klub so školou potápania.

Ubytovanie:
Vily Imperial : izby 2+0 klimatizácia, balkón, kúpeľňa s WC, SAT TV,  sejf, wifi, minibar, sušiak na bielizeň. Výhľad na park.

Stravovanie:
Polpenzia formou bohatých bufetových stolov v hoteli Imperial. Raňajky v cene, večere za doplatok.

Poznámka:
Parkovanie cca 6€ Pes 20€ / noc