Krajiny

Zobraziť všetky »

Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Hongkong, Macao a Bali all inclusive

/uploads/usr/10937/samo_klc_hk_img_0172-61.jpg Najslávnejší pohľad na Hong Kong nájdeme na preslávenej vyhliadke Victoria Peak. 
 foto: Adam Záhors Vyhliadka na Victoria Peak je krásna či už si ju pozrieme cez deň, alebo v noci. foto: Martin Šimko Jednu z najznámejších panorám planéty si vychutnáme aj priamo z Viktóriinho prístavu a priľahlej Pro Vstup na trh s domácimi vtákmi umiestnený v štylizovanej čínskej záhrade. foto: Samuel Klč - BUBO Nenechajte si ujsť možnosť ubytovať sa v najvyššie položenom hoteli na svete v The Ritz Carlton Hong Ak hľadáte osobité a jedinečné hotely, ktoré Vám spríjemňujú pobyt na zájazde, a zároveň vo Vás vyvo Hong Kong - vertikálne mesto. Väčšina obyvateľov žije, alebo pracuje nad 14tym poschodím. foto: Adam Bazén na vrchole Hongkongu. Vyššie sa už ísť nedá- Všetko v Hong Kongu ide do výšky - ešte aj električky sú poschodové. foto: Samuel Klč - BUBO Koloniálne časy Hong Kongu nám dodnes pripomínajú taxíky a šoférovanie po ľavej strane. foto: Samuel Mystickú atmosféru a tradíciu vieme precítiť priamo v srdci moderného Hong Kongu v chráme Man Mo. fo Dodnes sa tu uctievajú starobylé taoistické božstvá. foto: Samuel Klč - BUBO Podobne ako pred sto rokmi aj dnes, veriaci v Hong Kongu píšu svoje želania a priania na červené ští Priamo pred chrámom Man Mo si môžete urobiť fotografiu s rikšou ako vystrihnutou z prvej polovice 20 Navštívime rôzne trhoviská Hong Kongu - hračky, suveníry, domáce zvieratá, kvety, alebo vtáky, každý V štvrti Shung Wan nájdeme povestné trhy so sušenými morskými plodmi. foto: Samuel Klč - BUBO Priamo na ulici tu nájdeme aj smutne známy obchod so žraločími plutvami. foto: Samuel Klč - BUBO Obľúbeným miestom fotografov je známy kvetový trh v štvrti Mong Kok. foto: Samuel Klč - BUBO Nočné trhy Hong Kongu sú známe po celom svete. foto: Adam Záhorský - BUBO Hong Kong to nie sú len mrakodrapy a obchodné štvrte, ale aj úchvatné obytné štvrte s panelákmi o kt Keď prechádzate ulicami obytných štvrtí tak sa cítite akoby ste boli v úplne inom svete. foto: Samue Hong Kong v kocke - výškové budovy medzi ktoré málokedy zasvieti slnko, britský koloniálny odkaz a č Únik z ruchu veľkomesta nám poskytne výlet na Veľkého Budhu. foto: Samuel Klč - BUBO Keď ste v areáli Veľkého Budhu tak máte pocit, že nemôžete byť stále v tom istom meste. foto: Samuel Zapálite vonné tyčinky a pripojíte sa k miestnym veriacim? foto: Samuel Klč - BUBO Najtradičnejším jedlom južnej Číny sú plnené knedlíčky Dim Sum. foto: Archív BUBO Macao spoznáme ako mesto viacerých tvárí. foto: Archív BUBO Koloniálna pevnosť a obrovské kasíno, dve tváre Macau na jednej fotografii. foto: Adam Záhorský - BU Najväčšie kasíno Macau je gigantický komplex Venetian, ktorý v sebe skrýva najväčšie kasíno nie len Vo Venetian nájdeme všeličo, napríklad aj ich vlastnú miniatúru Benátok. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Macao je mesto, kde sa oplatí  stráviť čas prechádzkami po rôznych jeho zákutiach. 
 foto: Martin Ši V bočných uličkách metropoly hazardu sa európsky a čínsky kultúrny vplyv mieša do exotického kokteil Hlavné námestie Macaa, Largo do Senado, je ale na prvý pohľad portugalské. foto: Archív BUBO Tradičná portugalská dlažba azulejos v centre Macaa kontrastuje s čínskou kultúrou všade okolo nás. Nakoniec je ale Macao predsa len čínske mesto, spoznáme to napríklad v jeho taoistických chrámoch. f Vitajte na Bali v Indonézii. foto: Ľuboš Fellner - BUBO foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sol room v hoteli Sol Beach house Benoa by Melia, Váš all inclusive rezort v základnej cene zájazdu Ak si chcete záver zájazdu užiť vo veľkolepom a luxusom štýle máme tu pre vás špeciálnu ponuku. foto Záver zájazdu môžete poňať aktívne. Vystúpite skoro ráno na vrchol sopky? Všade v tejto exotike beha Golf si na tomto zájazde viete zahrať v Hong Kongu aj na Bali. Národné golfové ihrisko je na Nusa Du The Ritz Carlton je hotelová sieť, ktorá ponúka to najlepšie, čo hotely dokážu dať. foto: The Ritz C Stravovanie v Ritz Carlton. Izby sú vybavené najmodernejšou technikou a súkromnou terasou. Vaša izba typu Sawangan Junior Suite Taktiež luxusnou kúpeľňou so značkovou kozmetikou jednoducho všetko, čo očakávate od špičkového exkl Vychutnajte si SPA s tými najlepšími balijskými procedúrami a masážami. foto: The Ritz Carlton Bali foto: Ľuboš Fellner - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333100
Cena od: 3 860 €
Príplatky od: 527 €
Doprava: letecká
Termín: 27.06.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309088

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Kombinované pobyty
Hong Kong Typ ubytovania:
Čína, Hongkong
Macao
Čína, Macao
Denpasar
Indonézia, Bali, Denpasar
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.