Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Advent v Salzburgu

Salzburg a čerti - námestie Salzburg a čerti - pohľad na mesto Salzburg a čerti - most nad riekou Salzburg a čerti - jazero Salzburg a čerti - pohľad na mesto
Destinácia: Rakúsko
Kód zájazdu: 1333807
Cena od: 168 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Advent

Výber termínu

07.12.2024 2 dni First Minute 168 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
2-dňový autokarový zájazd

Úvod:
Adventné jazero Wolfgangsee, čarovné vianočné trhy v St. Wolfgang, St. Gilen, a Strobl. Okúzľujúci barokový Salzburg (UNESCO) s bohatými vianočnými trhmi.


Program:

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 06:30 hod.). Celé popoludnie je venované adventu na jazere Wolfgangsee. Vianočné trhy najkrajších mestečiek jazera – St. Wolfgang so slávnym kostolom, mozartovský St. Gilgen, prípadne Strobl s výstavou betlehemov a živými jasličkami. Odchod na ubytovanie.

2. deň:
Raňajky, odchod do okúzľujúceho barokového Salzburgu (UNESCO). Počas predvianočných sviatkov sa mení na rozprávkové javisko, nad ktorým sa vypína pevnosť Hohensalzburg (prehliadka). Zostane vám dostatok voľného času na návštevu vianočných trhov. Obdivovať budeme tradičné ručné výrobky, adventné vence, vianočné sviečky, vonné tyčinky, možno ochutnáme vianočné pečivo, cukrovinky, varené víno a punč, grilované mäso, domáce rakúske špeciality. Návrat do Bratislavy cca o 22:00 hod.


Ubytovanie:
2*/3* hoteli/penzióne 

Stravovanie:
Raňajky.  

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 1x ubytovanie s raňajkami v hoteli/penzióne 2*/3*. Sprievodcu CK a miestneho sprievodcu v Salzburgu.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie. 

Poznámka:
Der Salzburger Land Tourismus Gesellschaft m.b.H. für die SalzburgerLand Multimedia-Datenbank.

Zmena programu vyhradená.

Doprava:
Autokar.