Krajiny

Zobraziť všetky »

Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Island, Grónsko

Hallgrimova katedrála v centre Reykjavíku.
foto: Zuzana HÁBEKOVÁ – BUBO /uploads/usr/38371/iStock-1396286439.jpg Pohľad na prístav z budovy Harpa v Reykjavíku.
foto: archív BUBO Slnečné plavidlo, jeden zo symbolov hlavného mesta Islandu.
foto: archív BUBO Na Islande žije 3x toľko oviec čo obyvateľov. Pasú sa voľne a najčastejšie sa zdržiavajú v trojiciac Kontinentálna trhlina v Národnom parku ?ingvellir. Tu vznikol v roku 930 islandský parlament. foto?: Pod zemou to vrie.
foto: archív BUBO Geotermálna energia vyvierajúca spod zeme.
foto: Robert TARABA – BUBO Takéto divadlo sa nám naskytá každých 6 až 8 minút, niekedy dokonca dvakrát po sebe. foto: archív BU Keilir golf club Pohľad na zlatý vodopád Gullfoss. foto?: Zuzana HÁBEKOVÁ — BUBO https://bubo.sk/zo-zlateho-trojuholn Islandské kone, ktoré na ostrov priviezli Vikingovia.
foto: Zuzana HÁBEKOVÁ – BUBO Jedného krásneho dňa vyrazíme na šíri oceán pozorovať veľryby. Rettír je úžasný zážitok. Islanďania na stovkách koní zháňajú z pastvín voľne pasúce sa tisícky ovie Unikátny vodopád Seljalandsfoss. Jeho silu môžete zažiť počas prechádzky poza ľadovcovú vodu padajúc Mohutný Skogafoss.
foto: Robert TARABA – BUBO Perfektné osvieženie na letné dni. Ľadovcový jazyk Mýrdalsjökull. 4. najväčší ľadovec na Islande.
fo Výhľady na čierne pláže južného pobrežia.
foto: Martin ŠIMKO – BUBO Rozkošní puffiini - symbol Islandu.
foto: archív BUBO Podmanivá Reynisfjara.
foto: Zuzana HÁBEKOVÁ – BUBO Magická a dramatická čierna pláž Reynisfjara. Foto: Miroslav ŠKRABAN Ulovíte adrenalínový zážitok? Jazda na snežných skútroch po ľadovci na sopke Katla.
foto: Robert TAR V mesačnej krajine.
foto: Zuzana HÁBEKOVÁ – BUBO Najskúsenejších šoférov na Islande má práve BUBO. Zodpovedne podporujeme miestnych Islanďanov a náš Prekrásne vulkanické jazero Frostastadavatn.
foto: Zuzana HÁBEKOVÁ – BUBO Úžasné Dúhové hory Landmannalaugar.
foto: Robert TARABA – BUBO Rozkvitnutá lúka pod Dúhovými horami.
foto: Zuzana HÁBEKOVÁ – BUBO Dúhové hory vďačia za svoj názov svojej farebnosti. Pohľad na ne nikdy neomrzí. Foto: Miroslav ŠKRAB Výhľady z hory Bláhnjúkur.
foto: Zuzana HÁBEKOVÁ – BUBO Kúpanie v Modrej lagúne v cene.
foto: Robert TARABA – BUBO Dokonalý oddych po poznávačke Islandom.
foto: Robert TARABA – BUBO Hlavné mesto Grónska Nuuk je neuveriteľne fotogenický. Foto: Miroslav ŠKRABAN - BUBO Vitajte v Grónsku!
foto: Martina ČAMEKOVÁ – BUBO Hlavné mesto Grónska Nuuk je prekvapivo farebné. Foto: archív BUBO Reštaurácia Qooqqut Nuan má prominentné miesto vo fjorde približne 50 km od Nuuku. Foto: archív BUBO V reštaurácii Qooqqut Nuan si ulovíte obed sami. Pripravia Vám ho zruční kuchári, my si zatiaľ užíva Miestne špeciality. Foto: archív BUBO Návšteva u domácich.
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Návšteva u domácich.
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO V grónskom supermarkete. foto: Jozef ZELIZŇÁK – BUBO V Nuuku si môžete vyskúšať hru na jednom z najexotickejších zelených golfových ihrísk sveta. Foto: a Celodenný výlet do fjordu Icefiord a unikátny výhľad na plávajúce ľadovce z kempu Kangiusaq. foto: a Pokojnou vodou pomedzi ľadové kryhy.
foto: Martina ČAMEKOVÁ – BUBO Grónsky ľadovec zaberá zhruba 80% povrchu krajiny.
foto: Martina ČAMEKOVÁ – BUBO Vlajková letecká spoločnosť Grónska. Piloti tu musia prejsť špeciálnym tréningom, aby vedeli pristáv Posledné západy slnka a veľké polárne dobrodružstvo je za nami.
foto: archív BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333896
Cena od: 5 240 €
Príplatky od: 535 €
Doprava: letecká
Termín: 10.08.2024 10/9 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437627

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Reykjavík Typ ubytovania:
Island, Región hlavného mesta, Reykjavík
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.