Kontakt

Nitra

+421 915 576 981

Nové Zámky

+421 915 841 605

Vráble

+421 915 841 811

O nás

Viac ako 25-ročná prax v cestovnom ruchu a 20 rokov viac...

Na stiahnutie

Yannis

Destinácia: Grécko, Korfu, Ipsos
Kód zájazdu: 1351409
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Yannis

TV práčovňa, čistiareň chladnička,minibar lekárska služba bicykle šípky biliard stolný tenis parkovisko detská postieľka trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 15 km
Vzdialenosť od pláže: 300 m
Poloha:

Yannis Hotel sa nachádza 300 m od pláže, v atraktívnej oblasti letoviska Ipsos, ktoré je jedno z najživších letovísk na Korfu. Tento komplex sa nachádza pár minút od všetkých zariadení a centra strediska, je cenovo výhodnou základňu pre páry a rodiny v príjemnej a priateľskej atmosfére. Plážová promenáda a pláž sú v dochádzkovej vzdialenosti, kde nájdete vodné športy, bary, reštaurácie, taverny, obchody a nočné kluby.
Vzdialenosť od letiska CFU (Medzinárodné letisko Korfu Ioannis Kapodistrias): 15 km.


Služby hotela:

Recepcia, zmenáreň, sekretárske služby, trezory, kreditné karty akceptované, bezplatný Wi-Fi prístup k internetu, Internetový kútik, satelitná TV, knižnica, poštová schránka, budiaca telefonická služba, práčovňa, úschovňa batožiny, požičovňa áut, bicyklov a motocyklov, samoobsluha, doktor na zavolanie, priestranné spoločné priestory, parkovanie.  Bazén, bezplatné lehátka a slnečníky pri bazéne, bingo, šípky, biliard, stolný tenis, stolné hry, hracie karty.


Ubytovanie:

K dispozícií sú: dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky.
Yannis Hotel ponúka izby s klimatizáciou, sprchou, telefónom s priamou voľbou, TV, mini chladničkou a balkónom. Sušič na vlasy alebo žehlička sú k dispozícii na vyžiadanie, tak isto ako aj detská postieľka (zadarmo).


Stravovanie:

Možnosť stravovania: polpenzia.
Hotelová reštaurácia ponúka rôzne špeciality gréckej a zahraničnej kuchyne, s bufetovými raňajkami a večerou. Je tam hlavný bar so všetkým od perlivej vody po šampanské, bar pri bazéne a reštaurácia je otvorená od rána až do neskorých hodín, s príjemnou obsluhou z vítajúcimi barmanmi. Hostia môžu zažiť grécke noci, karaoke, kvízové noci a filmy v kine.


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!